Expert op het (jeugd)zorg domein met kracht, passie en een doelgerichte no-nonsens aanpak

Recommend

"Jacqueline kwam bij SGJ binnen op een moment dat de verwarring groot was. Zonder de verbinding te verliezen stroopte zij de mouwen op en bevorderde daarmee de noodzakelijke actiegerichtheid op een natuurlijke manier. Al snel ontstond structuur in het programma dat zij leidde door de doelen te visualiseren in een stoplicht-model. Jacqueline verstaat de kunst op alle niveaus van de organisatie aan te sluiten en te prikkelen, van werkvloer tot MT en lijkt zich op al die gebieden als een vis in het water te voelen. Hoewel altijd met de blik vooruit heb ik Jacqueline ervaren als iemand met zicht op de 'menselijke maat', haar authenticiteit staat garant voor boeiende ontmoetingen. Jacqueline heeft bij ons een goede klus gedaan!" Wim van Wijk, manager Zorg SGJ

"Ruim 9 maanden heb ik met Jacqueline samengewerkt waarbij ik haar competenties als programma manager integraal verbeterplan in de praktijk vertaald heb zien worden.
Jacqueline verdiept zich nadrukkelijk in werkprocessen voordat ze met verbetervoorstellen komt, interviewt medewerkers uit alle lagen van de organisatie voor het juiste beeld en de bepaling van de juiste focus.
No-nonsens type met een heerlijk gevoel voor humor!
Een snelle denker, analytisch, kritisch, helder en realistisch.
Ik kan haar van harte aanbevelen." Bert van ’t Veer, teammanager Jeugdbescherming SGJ

"Jacqueline Koel is een gedreven procesbegeleider die haar jarenlange ervaring in de (jeugd)zorg op een plezierige en aanstekelijke manier beschikbaar stelt. Ze is direct, kan goed confronteren en minstens zo goed steunen.Met haar in de buurt verdwijnen de problemen niet maar word je wel uitgedaagd ze niet uit de weg te gaan maar aan te pakken. Onder haar bezielende aanvoering heeft SGJ in 2012 een opmerkelijke kwaliteitsslag doorgemaakt." Bart Nitrauw, bestuurder SGJ Christelijke Jeugdzorg

"Jacqueline Koel heeft de WSP, pleegzorg bij de William Schrikkergroep een grote dienst bewezen door vanuit haar expertise het verbeterproces te begeleiden tijdens het verscherpt toezicht wat uitgesproken was over de gehele WSG in 2013.
Het is haar gelukt samen met mij - directeur pleegzorg- de hele WSP mee te nemen en dit verbeterproces tot een succes te maken.
Dit succes zat vooral in het digitaliseren van de nieuwe systemen, die beter aansluiten op de ontwikkelingen van dit moment."
Service categorie: procesbegeleider
Jaar eerste keer aangenomen: 2013
Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundig, Op tijd
Magda van Korlaar, Directeur Pleegzorg WSG

"Jacqueline is een vrouw die haar afspraken na komt, recht door zee is, enthousiast en ondernemend en verstand heeft van de jeugdzorg. Met name haar gezonde verstand, praktische inslag en haar heldere taalgebruik is een verademing." Anita Grotenhuis, regiomanager Parlan Jeugd en Opvoedhulp

Jacqueline? Slim, gedegen, snel-denkend, ervaren, doelgericht en met het hart op de goede plaats.